Book Now

Gassan Diamonds


In het schitterende hart van Amsterdam worden nog dagelijks ruwe diamanten tot onder anderen oogverblindende briljanten verwerkt. Ervaar de sensatie van het diamant slijpen bij Gassan Diamonds.

Assortiment 
Bezoek Gassan Diamonds en koop diamanten voor jezelf of voor iemand die je lief is. Gassan Diamonds biedt een indrukwekkend assortiment. Goudsmeden kunnen een diamant direct zetten. Ook kun je een keuze maken uit de felbegeerde juwelencollectie.
 
Een "standaard" tour bestaat uit een (gratis) rondleiding door de diamantslijperij van Gassan Diamonds, waar iedere groep of persoon in de eigen taal een uitleg krijgt over hoe en waar diamanten worden gevonden,en vervolgens hoe ze geslepen en geclassificeerd worden.

Bezoekers zien de slijpers aan het werk,en na de eerste uitleg wordt men uitgenodigd in een showroom plaats te nemen,waar aan de hand van echte briljanten een verdere uitleg plaatsvindt. Een bijzonder interessant evenement. Na de uitleg wordt een uitgebreide collectie juwelen getoond,en is er uiteraard ook de gelegenheid tot kopen.