Reserve ahora

House of Bols


House of Bols Cocktail & Genever Experience aan het Museumplein in Amsterdam, is dé plek om interactief de fascinerende wereld van smaak, cocktails en bartending te leren kennen.

Bezoekers ontdekken er alles over het oudste gedistilleerd merk ter wereld, Lucas Bols, in Amsterdam sinds 1575 met zijn likeuren en Bols Genever, die aan het eind van de tour worden gemixed in een smaakvolle cocktail naar eigen keuze.

Discover the flavour of Amsterdam

House of Bols neemt bezoekers mee op een spectaculaire reis door de “Wereld van smaak”. In de Hall of Taste en Genever Room worden alle zintuigen geprikkeld en ontdekt men zelf de geheimen van de 36 Bols likeuren en Bols Genever. Als winnaar van de Dutch Design Award voor Best Experience bewijst House of Bols dat heritage en historie uitstekend mixen met innovatieen eigentijds design. De tour eindigt in de Spiegelbar, waar bartenders ter plekke een Bols cocktail shaken die bezoekers zelf met behulp van een innovatief smaakdiagram kunnen samenstellen. Wie zelf de kunst van het flairtenden - à la Tom Cruise - wil leren, kan terecht in de magische Flairbooth. Cocktailliefhebbers kunnen voor een meerprijs van slechts € 5,- van nog een tweede Bols cocktail genieten.

bols