• Online reserveren

  • Korting

Asterisk, hét hotel in het centrum van Amsterdam

Rustig gelegen hotel

Hartelijk welkom in hotel Asterisk: aantrekkelijk alternatief voor reizigers die het bezoek aan een wereldstad willen combineren met het verblijf in een rustig gelegen hotel in het centrum. 

Anne Frank 

Hotel Asterisk bevindt zich in het centrum in een stille, verkeersluwe straat op 200 meter loopafstand van vijf tramlijnen. Deze brengen u in luttele minuten naar toeristische trekpleisters als de Dam, het Anne Frankhuis en het Rembrandtplein. Op loopafstand vindt u een ruim aanbod aan restaurants en cafés. Uitgebreide informatie over onze locatie kunt u vinden op de interactieve locatie pagina op onze website. 

Museumplein

Met een wandeling van tien minuten bereikt u het Museumplein met het pas gerenoveerde Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum van moderne kunst en het Concertgebouw als Amsterdams grote culturele trekpleisters. Voor een rondvaart door de veelbezongen Amsterdams grachten stapt u bij ons om de hoek aan boord. Als service aan onze gasten verkopen wij bijna alle toegangskaarten en tickets voor musea en attracties, veelal met aantrekkelijke kortingen. Ook de Iamsterdam voordeelpas is bij ons verkrijgbaar, evenals tickets voor het openbaar vervoer.

Kamers

Tegen aantrekkelijke tarieven kunt u kiezen uit diverse kamertypes, met of zonder douche en toilet. Voor €12,50 kunt u bij ons ontbijten in onze gerenoveerde ontbijtzaal met authentieke plafonds. Onze vaste gasten waarderen de ambiance, de centrale ligging van het hotel en de gastvrijheid en service van ons professionele personeel. Voor een nadere kennismaking met hotel Asterisk nodigen wij u graag uit voor een digitale rondleiding op onze vernieuwde website.

 

 

hoteliers.com
Preferred hotels in
Amsterdam