Contact

Hotel Asterisk
Den Texstraat 16
1017 ZA Amsterdam, NL
T: +31 20 626 2396
F: +31 20 638 2790
info@asteriskhotel.nl
KvK: 50086987

Openbaar vervoer

Hotel Asterisk is snel en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het centraal station is het twee haltes met metro 52 richting Zuid (halte Vijzelgracht, uitgang Weteringschans).

Vanaf Schiphol neemt u de trein naar Station Amsterdam Zuid (meestal perron 3), dan metro 52 richting Noord, uitstappen halte Vijzelgracht, uitgang Weteringschans. Van daar is het 350 meter lopen naar het hotel Asterisk.

Parkeren

Komt u met de auto naar Amsterdam? In onze straat is altijd voldoende parkeergelegenheid. Ook is ons hotel makkelijk en vlot te bereiken vanaf de snelweg. Parkeren in de straat is echter vrij kostbaar, wij adviseren u daarom uw auto te parkeren in de parkeergarage van APCOA parking Heinekenplein  in de eerste van der Helststraat.

Voor onze gasten hebben wij uitrijkaarten die korting geven op het normale tarief. Doordeweeks betaalt u dan 20 euro per dag en op zaterdag en zondag 15 euro, prijswijzigingen voorbehouden. Op deze manier staat uw auto veilig  en voor een goede prijs geparkeerd in Amsterdam.

  •  metro 52 halte Vijzelgracht, uitgang Weteringschans
  • wij raden aan: APCOA Heinekenplein voor uw auto
  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.
  4. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.