Komt u met de auto?
Hotel Asterisk
Discount slider image

Komt u met de auto?

Komt u met de auto naar Amsterdam? Wij raden u aan uw auto te parkeren in parkeergarage APCOA Heinekenplein in de eerste van der Helststraat. Voor onze gasten hebben wij uitrijkaarten die korting bieden op de normale prijs. Doordeweeks betaalt u 15 euro per dag en op zaterdag en zondag 20 euro (prijswijzigingen voorbehouden).

 

Bier

Speciaalbier Cafe Gollem2
(Daniel Stalperstraat 74)

Op steenworp afstand van ons hotel kun je naar speciaalbiercafe Gollem2. Een klein cafe met 14 diverse Belgische, Nederlandse en Amsterdamse bieren op de tap en 150 bieren op de fles. Wat ons betreft ideaal voor een afzakkertje .


Delirium Cafe Amsterdam
(Piet Heinkade 4-6-8, tegenover het Bimhuis)

Als je van (internationale) bieren houdt, is dit de plek om van bier te genieten! Je kunt kiezen uit meer dan 720 verschillende bieren uit de fles en 30 op de tap. Ook leuk, je kunt kiezen voor een bierproeverij en op die manier unieke bieren leren kennen.


Brouwerij “t IJ
(Funenkade 7)

Bij Brouwerij ’t IJ brouwen ze sinds 1985 Amsterdams speciaalbier. Op dit moment is Brouwerij ’t IJ de grootste brouwerij in Amsterdam. Wat ze op de tap hebben, wisselt regelmatig. Op het grote terras kun je hun speciaalbiertjes proeven. Je kunt er terecht van maandag tot en met zondag vanaf 14:00 tot 20:00. Een grappig  feit is dat ze rond 20:00 noodgedwongen de deuren moeten sluiten omdat het bier op is. Dit is onze  favoriete plek om bier te drinken!