Covid-19 maatregelen van Hotel Asterisk
Hotel Asterisk
image

Covid-19 maatregelen van Hotel Asterisk

 Vanwege het coronavirus (COVID-19) hebben wij voor ons hotel extra veiligheids- en sanitaire maatregelen genomen. Klik hier voor meer informatie. 

 

Komt u met de auto naar Amsterdam? Wij adviseren om uw auto te parkeren in de parkeergarage van APCOA parking Heinekenplein in de eerste van der Helststraat. Voor onze gasten hebben wij uitrijkaarten die korting geven op het normale tarief. Doordeweeks betaalt u dan 15 euro per dag en op zaterdag en zondag 20 euro, prijswijzigingen voorbehouden. 

 

 

Asterisk, a Family-Run Hotel

Rustig gelegen hotel
Hartelijk welkom in hotel Asterisk: aantrekkelijk alternatief voor reizigers die het bezoek aan een wereldstad willen combineren met het verblijf in een rustig gelegen hotel in het centrum. 

Onze vaste gasten waarderen de ambiance, de centrale ligging van het hotel en de gastvrijheid en service van ons professionele personeel. Voor een nadere kennismaking met hotel Asterisk nodigen wij u graag uit voor een digitale rondleiding op onze vernieuwde website.

Anne Frank 
Hotel Asterisk bevindt zich in het centrum in een stille, verkeersluwe straat op 200 meter loopafstand van vijf tramlijnen. Deze brengen u in luttele minuten naar toeristische trekpleisters als de Dam, het Anne Frankhuis en het Rembrandtplein. Op loopafstand vindt u een ruim aanbod aan restaurants en cafés. Uitgebreide informatie over onze locatie kunt u vinden op de interactieve locatie pagina op onze website. 

Museumplein
Met een wandeling van tien minuten bereikt u het Museumplein met het pas gerenoveerde Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum van moderne kunst en het Concertgebouw als Amsterdams grote culturele trekpleisters. Voor een rondvaart door de veelbezongen Amsterdams grachten stapt u bij ons om de hoek aan boord. Als service aan onze gasten verkopen wij bijna alle toegangskaarten en tickets voor musea en attracties, veelal met aantrekkelijke kortingen. Ook de tickets voor het openbaar vervoer kunt u bij ons kopen.

 

_dsc4282
aangepaste-single
_dsc2534
_dsc2627
kh
De Familie
Locatie
Service
Kamers