Covid-19 maatregelen van Hotel Asterisk
Hotel Asterisk
image

Covid-19 maatregelen van Hotel Asterisk

 Vanwege het coronavirus (COVID-19) hebben wij voor ons hotel extra veiligheids- en sanitaire maatregelen genomen. Klik hier voor meer informatie. 

 

Komt u met de auto naar Amsterdam? Wij adviseren om uw auto te parkeren in de parkeergarage van APCOA parking Heinekenplein in de eerste van der Helststraat. Voor onze gasten hebben wij uitrijkaarten die korting geven op het normale tarief. Doordeweeks betaalt u dan 15 euro per dag en op zaterdag en zondag 20 euro, prijswijzigingen voorbehouden. 

 

 

Een Corona-proof Hotel Asterisk

 

De gezondheid en het welzijn van onze gasten en collega’s heeft onze hoogste prioriteit. Wij volgen de maatregelen die het RIVM en de Nederlandse overheid hebben afgekondigd voor Nederland strikt op en houden het protocol van KHN (Koninklijke Horeca Nederland) goed in de gaten.

Hieronder vindt u de maatregelen die wij nemen om u een veilig en comfortabel verblijf  te bieden.

Houd 1,5 meter afstand tot elkaar.
Blijf thuis bij (milde) verkoudheidsklachten. Als u tijdens uw verblijf verkoudheidsverschijnselen begint te krijgen, laat het ons dan weten.
Volg de instructies van het personeel op.
De schoonmaakfrequentie is nog verder opgevoerd.
Contactloos betalen heeft de voorkeur.
We schudden geen handen, maar verwelkomen u op afstand
Wegens het huidige Corona virus is onze manier van service verlenen tijdelijk veranderd, maar onze gastvrijheid niet. Wij kijken er enorm naar uit om u weer te mogen verwelkomen in ons hotel en onze prachtige stad!

Heeft u na aanleiding van dit alles nog een specifieke vraag? Wij staan vanaf 08:00 tot 18:00 klaar om u telefonisch of per email te woord te staan. 

Staycation
Vier de liefde
Vakantiefietser