Covid-19 maatregelen van Hotel Asterisk
Hotel Asterisk
image

Covid-19 maatregelen van Hotel Asterisk

 Vanwege het coronavirus (COVID-19) hebben wij voor ons hotel extra veiligheids- en sanitaire maatregelen genomen. Klik hier voor meer informatie. 

 

Komt u met de auto naar Amsterdam? Wij adviseren om uw auto te parkeren in de parkeergarage van APCOA parking Heinekenplein in de eerste van der Helststraat. Voor onze gasten hebben wij uitrijkaarten die korting geven op het normale tarief. Doordeweeks betaalt u dan 15 euro per dag en op zaterdag en zondag 20 euro, prijswijzigingen voorbehouden. 

 

 

Irma Bucker

Ik ben Irma Bucker, geboren en getogen in Amsterdam en nog steeds verliefd op deze unieke stad met zijn mooie grachten. Tot mijn 16e jaar heb ik zelfs het voorrecht gehad om aan een gracht te wonen, voordat we verhuisden naar het hotel.

Toen hotel Asterisk in 1977 door mijn ouders geopend werd, was ik erbij. Het was nog een klein 2-sterren hotel, maar dat veranderde in de loop der jaren doordat mijn ouders steeds een pand erbij konden kopen. Ik heb heel wat verbouwingen meegemaakt, mijn vader deed bijna alles zelf terwijl mijn moeder ervoor zorgde dat het hotel draaide.

In mijn tienerjaren heb ik als ontbijtmedewerkster mijn ouders geholpen, maar mijn hart lag toen nog niet bij het bedrijf.  Ik wilde wat meer avontuur, en heb een paar jaar als agent bij de politie van Amsterdam gewerkt, een ervaring waar ik nu nog steeds veel plezier van heb.

Toen mijn vader in 1994 geheel onverwacht overleed, besloten mijn toenmalige echtgenoot en ik om het hotel voort te zetten. Onze kinderen Lisa en Johan zijn echt in het hotel opgegroeid, we woonden in het bedrijf.

Sinds 2012 ben ik enig directeur-eigenaar van het bedrijf dat door mijn ouders is opgericht.  Al snel daarna koos Johan ervoor om bij mij te komen werken, en later maakte ook Lisa de overstap naar het hotel. Mede door de hun enthousiasme en niet-aflatende inzet is hotel Asterisk tegenwoordig een 3-sterren superior hotel.

In 2018 zijn alle kamers gerenoveerd en met lift bereikbaar. nu wil ik langzaamaan meer tijd aan mijn hobby’s (golf, wandelen, zwemmenn, schaken en lezen) gaan besteden, en de kinderen de ruimte geven om het hotel te gaan leiden.

Het wordt dan ook tijd om zelf mooie reizen te gaan maken en de landen te bezoeken waar onze gasten vandaan komen en zoveel over verteld hebben. Ik hoop dit samen met mijn lieve tweede echtgenoot te gaan doen, met wie ik in 2016 getrouwd ben. Hij is mijn klankbord en met zijn tips en advies levert hij een zeer grote bijdrage aan het succes van hotel Asterisk.