Covid-19 maatregelen Hotel Asterisk
Hotel Asterisk
image

Covid-19 maatregelen Hotel Asterisk

Vanwege het coronavirus (COVID-19) hebben wij voor ons hotel aanvullende veiligheids- en hygiënemaatregelen genomen. Klik hier voor meer informatie.

 

Komt u met de auto naar Amsterdam? Wij raden u aan uw auto te parkeren in parkeergarage APCOA Heinekenplein in de eerste van der Helststraat. Voor onze gasten hebben wij uitrijkaarten die korting bieden op de normale prijs. Doordeweeks betaal je 15 euro per dag en 20 euro op zaterdag en zondag, prijswijzigingen voorbehouden.

 

PCR-TEST nodig? Wij kunnen u snel aan een afspraak helpen. Bovendien mogen we u, als onze gast, een korting aanbieden! Voor meer informatie hierover kunt u ons mailen: info@asteriskhotel.nl

Irma Bucker

 

Ik ben Irma Bucker, geboren en getogen in Amsterdam en nog steeds verliefd op deze unieke stad met zijn mooie grachten.

Toen hotel Asterisk in 1977 door mijn ouders werd geopend, was ik erbij. Het was nog een klein 2-sterren hotel, maar dat veranderde in de loop der jaren doordat mijn ouders steeds een pand erbij konden kopen. Ik heb heel wat verbouwingen meegemaakt, mijn vader deed bijna alles zelf terwijl mijn moeder ervoor zorgde dat het hotel draaide.

Toen mijn vader in 1994 geheel onverwacht overleed, besloten mijn toenmalige echtgenoot en ik om het hotel voort te zetten. Onze kinderen Lisa en Johan zijn in het hotel opgegroeid. Na mijn scheiding heb ik het bedrijf alleen voortgezet en kort daarna kreeg ik daarbij de geweldige hulp van Johan en daarna ook van Lisa. Mede dankzij hun enthousiasme en enorme inzet is hotel Asterisk tegenwoordig een 3-sterren superior hotel dat door onze gasten wordt gewaardeerd met zeer hoge reviewscores.

Na een aantal flinke verbouwingen zijn nu alle kamers gerenoveerd en met lift bereikbaar. Hoewel ik met ontzettend veel plezier werk en iedere dag veel zin heb om naar het hotel te gaan, wil ik graag de kinderen de ruimte te geven het hotel te runnen. Wanneer we Corona overwonnen zullen hebben en onze gasten weer terugkomen, ga ik daarom meer tijd besteden aan mijn vele hobby’s.

Ik houd van fysiek bezig zijn, ik wandel en ik golf, ik zwem twee keer per week en ik maak lange fietstochten, met als hoogtepunt tot nu toe de rit naar Berlijn samen met Kees, mijn tweede echtgenoot. Ik kan ook braaf op een stoel zitten, dan lees ik graag, los ik samen met Kees cryptogrammen op, probeer ik mijn handschrift te verbeteren, worstel ik me door schaakboeken en sinds kort (lees: Corona) haak ik amigurumi’s.

O ja, dan vergeet ik nog dat ik samen met Johan ben begonnen met broodbakken. Lekker gezond volkorenbrood maar soms ook een focaccia, en als we helemaal een wilde bui hebben maken we saucijzenbroodjes, meringues of een lekkere taart.