Faciliteiten Hotel Asterisk

Ontbijt

Het ontbijtbuffet wordt geserveerd in onze gerenoveerde ontbijtzaal met authentieke plafonds, en bij mooi weer in de tuin. Op het buffet vindt u warme en koude gerechten: scrambled eggs, bonen, spek, worstjes, pannenkoekjes, fruit, zalm, franse kazen, vleeswaren en kaasbeleg, yoghurt, muesli en andere ontbijtgranen, diverse soorten brood en croissants, zoet broodbeleg en natuurlijk vruchtensappen, koffie en thee. 

Lounge

In onze lounge kunt u ontspannen na een dag bezienswaardigheden en attracties bezoeken of na een lange dag hard werken. U kunt gratis gebruik maken van onze WIFI en onze iPad. Ons personeel staat klaar om u te adviseren over bijvoorbeeld leuke restaurants in de buurt.

Tuin

Grenzend aan ons hotel hebben wij een fijne binnentuin waar u te allen tijde kunt zitten. Midden in de hectische binnenstad van Amsterdam kunt u hier 's zomers heerlijk ontbijten.

Kaartverkoop

In Amsterdam hoeft u zich niet te vervelen, er is altijd genoeg te beleven. Wij helpen u graag bij het plannen van uw verblijf. Bij het inchecken krijgt u uitgebreide documentatie mee en informatie over openbaar vervoer, attracties en bezienswaardigheden. Wij zijn officieel wederverkoper van Prioticket en van Tours and Tickets