Covid-19 maatregelen van Hotel Asterisk
Hotel Asterisk
image

Covid-19 maatregelen van Hotel Asterisk

 Vanwege het coronavirus (COVID-19) hebben wij voor ons hotel extra veiligheids- en sanitaire maatregelen genomen. Klik hier voor meer informatie. 

 

Komt u met de auto naar Amsterdam? Wij adviseren om uw auto te parkeren in de parkeergarage van APCOA parking Heinekenplein in de eerste van der Helststraat. Voor onze gasten hebben wij uitrijkaarten die korting geven op het normale tarief. Doordeweeks betaalt u dan 15 euro per dag en op zaterdag en zondag 20 euro, prijswijzigingen voorbehouden. 

 

 

Lisa Haagedoorn

Sinds ik (Lisa, aangenaam) in 2016 de knoop doorhakte en besloot om fulltime ons familiebedrijf in te stappen, heb ik het leukste werk dat er is.

Als klein meisje wilde ik maar één ding: juf worden! Nadat ik de middelbare school had afgerond, ging ik dan ook direct door naar de lerarenopleiding. Daar leerde ik hoe je op een effectieve manier je stem, communicatie en houding kunt inzetten om te bereiken wat je wilt. Toen viel bij mij het kwartje, ik wilde niet voor de klas staan, maar gedrag bespreekbaar maken. Ik stopte met de lerarenopleiding en ging pedagogiek studeren.

Tijdens mijn derde studiejaar kreeg ik de kans om voor mezelf te beginnen. Ik startte Opvoedsupport en begeleidde kinderen op basisscholen en/of bij hen thuis. Daarnaast ondersteunde ik ouders met opvoedingsvragen en leerkrachten bij vragen over gedrag in de klas.

Voor het hotel heb ik me als kind nooit geïnteresseerd. Ik schaamde me zelfs en wilde niets liever dan in een huis wonen en gewoon zelf de voordeur open doen als er bezoek kwam. Om naar ons huis te gaan, moesten we langs de receptie. Medewerkers hadden altijd vragen of opmerkingen en dit zorgde ervoor dat ik nooit “thuis” kwam, maar aan het werk gezet werd. Het hotel gaat nou eenmaal 24/7 door. Als kind begreep ik dit niet.

In 2012 werd mijn moeder enig eigenaar van het hotel. Samen met Johan heeft zij het hotel naar een ander niveau getild. Ik werd spontaan verliefd op het bedrijf. Het overviel me. Ik was nog bezig met mijn studie en begon enorm te twijfelen of er een rol voor mij was weggelegd in het hotel.
Mijn moeder had wijs advies over mijn twijfels: “ Het hotel loopt niet weg. Je kunt altijd nog in het hotel stappen.”

Ondanks dat ik met heel veel plezier als pedagoog werkte, maakte mij dat uiteindelijk niet gelukkig. In 2016 heb ik de beste keuze van mijn leven gemaakt! Ik voel me bijzonder bevoorrecht dat ik iedere dag met zo veel plezier naar mijn werk ga.

Naast werken in het hotel, houd ik me graag bezig met sieraden maken. Dat is begonnen doordat ik lange tijd op zoek was naar een sieraad van een asterisk teken. Toen ik dat nergens kon vinden, besloot ik om het zelf te maken. Een keer in de week ga ik naar het atelier van een oud goudsmid waar ik de kneepjes van het vak leer. Inmiddels maak ik mijn eigen sieraden en liggen ze tentoon in het hotel. Ook heb ik een eigen webshop. Mocht u het leuk vinden om te kijken wat ik maak, klik dan gerust op deze link die direct naar mijn webshop leidt. 

Hotel Asterisk is een familiebedrijf en dat is wat ons uniek maakt. Wij hebben elkaar nodig om Asterisk succesvol te laten zijn. Johan en ik hebben twee totaal verschillende persoonlijkheden en daardoor ons eigen werkveld binnen het hotel.

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en te verwelkomen in ons hotel en alles te vertellen over mijn stad. Ik hoop dat uw verblijf bij ons aanvoelt als tweede thuis. Dus, welkom bij hotel Asterisk.