Covid-19 maatregelen Hotel Asterisk
Hotel Asterisk
image

Covid-19 maatregelen Hotel Asterisk

Vanwege het coronavirus (COVID-19) hebben wij voor ons hotel aanvullende veiligheids- en hygiënemaatregelen genomen. Klik hier voor meer informatie.

 

Komt u met de auto naar Amsterdam? Wij raden u aan uw auto te parkeren in parkeergarage APCOA Heinekenplein in de eerste van der Helststraat. Voor onze gasten hebben wij uitrijkaarten die korting bieden op de normale prijs. Doordeweeks betaal je 15 euro per dag en 20 euro op zaterdag en zondag, prijswijzigingen voorbehouden.

 

PCR-TEST nodig? Wij kunnen u snel aan een afspraak helpen. Bovendien mogen we u, als onze gast, een korting aanbieden! Voor meer informatie hierover kunt u ons mailen: info@asteriskhotel.nl

Living the sweet life!

Taart, ik ben er gek op! Ik zou elke dag wel een taartje kunnen eten. Ik vind dan ook altijd wel een reden om een taartje te eten. Gewoon om te vieren dat de zon schijnt, omdat we weer gestegen zijn met ons review cijfer, of gewoon omdat er iemand bij ons op de koffie komt. Taart hoort er gewoon bij.
Je voelt het vast al aankomen, ik ga je in deze blog vertellen waar je de lekkerste taart in Amsterdam kunt vinden! Want ja, je weet maar nooit of je iets te vieren hebt als je naar Amsterdam komt en je zou maar net op zoek zijn naar een goed adres voor taart.

Welnu, ik zal beginnen bij het begin en dat is voor mij Holtkamp. Is het niet alleen al omdat mijn oma daar altijd al heen ging om taart te halen, dan is het wel omdat ik bij Holtkamp echt nooit kan kiezen. Holtkamp is vlakbij het hotel en is echt een begrip in Amsterdam en echt alles is daar lekker! Ze hebben overigens ook heerlijke bonbons en kroketten.

We gaan door naar mijn lievelingsstraat in Amsterdam, de Utrechtstestraat. Daar bevindt zich Pattiserie Kuyt. Mijn absolute favoriet is daar de hazelnootschuimtaart. Als ik daar heen ga, koop ik eigenlijk altijd alleen maar die. En de bokkepootjes. Maar dat is meer een familietraditie. De beste vriendin van mijn oma komt regelmatig bij ons op de koffie en neemt die dan mee.

Nog een van mijn favoriete plekken om taart te kopen is bij Pompadour in de negen straatjes. Deze zaak bevindt zich in een van mijn favoriete gebieden in Amsterdam. Al bij het zien van de etalage begint mijn taart hart sneller te kloppen. Ook een goed adres voor heerlijke kaart is De Kwekkeboom. Alleen al omdat ze daar dubbeldekker tompouces hebben. En ik kan u vertellen, die zijn nergens anders lekkerder dan daar.

Niet alleen mijn verjaardag was voor mij aanleiding om een blog over patisserie in Amsterdam te schrijven. Ook een van onze vaste hotelgasten is hiervoor aanleiding geweest. Deze meneer heeft een wel heel “lekkere” baan. Hij is patissier en vliegt heel de wereld over om, jawel, taart te proeven en smaak inspiratie op te doen. Je begrijpt dat mijn taarthart hier heel blij van wordt.

Ik zou zeggen: let’s eat cake!