De familie

HomeDe familie

Irma Bucker

Eigenaresse

Toen mijn vader in 1994 geheel onverwacht overleed, besloten mijn toenmalige echtgenoot en ik om het hotel voort te zetten. Onze kinderen Lisa en Johan zijn in het hotel opgegroeid. Na mijn scheiding heb ik het bedrijf alleen voortgezet en kort daarna kreeg ik daarbij de geweldige hulp van Johan en daarna ook van Lisa. Mede dankzij hun enthousiasme en enorme inzet is hotel Asterisk tegenwoordig een 3-sterren superior hotel dat door onze gasten wordt gewaardeerd met zeer hoge reviewscores.

Meer over Irma
Hotel Asterisk

Lisa Haagedoorn

Dochter

Voor het hotel heb ik me als kind nooit geïnteresseerd. Ik schaamde me zelfs en wilde niets liever dan in een huis wonen en gewoon zelf de voordeur open doen als er bezoek kwam. Om naar ons huis te gaan, moesten we langs de receptie. Medewerkers hadden altijd vragen of opmerkingen en dit zorgde ervoor dat ik nooit “thuis” kwam, maar aan het werk gezet werd. Het hotel gaat nou eenmaal 24/7 door. Als kind begreep ik dit niet.

Lees meerMeer over Lisa
Hotel Asterisk

Johan Haagedoorn

Zoon

Regelmatig krijg ik de vraag of ik het niet verschrikkelijk vind om samen met mijn moeder en zus te werken. Maar ik kan u verzekeren dat er niks mooiers is dan een mooi product neer te zetten samen met de mensen die je liefhebt. Daar horen uiteraard ook flinke meningsverschillen bij.

 

Lees meerMeer over Johan
Hotel Asterisk