Bekijk ons staycation arrangement!
Hotel Asterisk
image

Bekijk ons staycation arrangement!

Klik hier om onze staycation arrangementen te bekijken.

 

Amsterdam is rustiger dan ooit, dus waarom geen vakantie vieren in eigen land? Nu het reizen naar het buitenland er op het moment niet in zit, hebben wij de perfecte "staycation" voor u samengesteld!

 

 

Bier

Speciaalbier Cafe Gollem2
(Daniel Stalperstraat 74)

Op steenworp afstand van ons hotel kun je naar speciaalbiercafe Gollem2. Een klein cafe met 14 diverse Belgische, Nederlandse en Amsterdamse bieren op de tap en 150 bieren op de fles. Wat ons betreft ideaal voor een afzakkertje .


Delirium Cafe Amsterdam
(Piet Heinkade 4-6-8, tegenover het Bimhuis)

Als je van (internationale) bieren houdt, is dit de plek om van bier te genieten! Je kunt kiezen uit meer dan 720 verschillende bieren uit de fles en 30 op de tap. Ook leuk, je kunt kiezen voor een bierproeverij en op die manier unieke bieren leren kennen.


Brouwerij “t IJ
(Funenkade 7)

Bij Brouwerij ’t IJ brouwen ze sinds 1985 Amsterdams speciaalbier. Op dit moment is Brouwerij ’t IJ de grootste brouwerij in Amsterdam. Wat ze op de tap hebben, wisselt regelmatig. Op het grote terras kun je hun speciaalbiertjes proeven. Je kunt er terecht van maandag tot en met zondag vanaf 14:00 tot 20:00. Een grappig  feit is dat ze rond 20:00 noodgedwongen de deuren moeten sluiten omdat het bier op is. Dit is onze  favoriete plek om bier te drinken!