Bekijk ons staycation arrangement!
Hotel Asterisk
image

Bekijk ons staycation arrangement!

Klik hier om onze staycation arrangementen te bekijken.

 

Amsterdam is rustiger dan ooit, dus waarom geen vakantie vieren in eigen land? Nu het reizen naar het buitenland er op het moment niet in zit, hebben wij de perfecte "staycation" voor u samengesteld!

 

 

Musea

Rijksmuseum

Het rijksmuseum ligt op steenworp afstand van ons hotel en vinden wij zelf een heel fijn museum. Een entreebewijs kun je bij ons aan de receptie kopen. Het fijne van dit entreebewijs is dat het op de dag van activatie, de gehele dag geldig is. Dit houdt in dat u naar buiten kunt, voor bijvoorbeeld een lunch, en met hetzelfde toegangsbewijs opnieuw naar binnen kunt.

Van Gogh museum

Vanaf het Rijksmuseum loop je eenvouding naar het Van Gogh Museum. Ook leuk om te weten: op vrijdag avond is het museum open tot 22:00 en kunt u deelnemen aan een speciaal programma. Aan onze receptie kunt u een entreebewijs kopen met directe toegang. Dit bespaart een hoop wachttijd.

Heineken Experience

De Heineken Experience is een museum, gevestigd in de voormalige Heineken Brouwerij en ligt op 300 meter lopen van ons hotel. Bezoekers krijgen een interactieve rondleiding. Uw entreebewijzen kunt u aan onze receptie kopen.