Covid-19 maatregelen Hotel Asterisk
Hotel Asterisk
image

Covid-19 maatregelen Hotel Asterisk

Vanwege het coronavirus (COVID-19) hebben wij voor ons hotel aanvullende veiligheids- en hygiënemaatregelen genomen. Klik hier voor meer informatie.

 

Komt u met de auto naar Amsterdam? Wij raden u aan uw auto te parkeren in parkeergarage APCOA Heinekenplein in de eerste van der Helststraat. Voor onze gasten hebben wij uitrijkaarten die korting bieden op de normale prijs. Doordeweeks betaal je 15 euro per dag en 20 euro op zaterdag en zondag, prijswijzigingen voorbehouden.

 

PCR-TEST nodig? Wij kunnen u snel aan een afspraak helpen. Bovendien mogen we u, als onze gast, een korting aanbieden! Voor meer informatie hierover kunt u ons mailen: info@asteriskhotel.nl

Restaurants

Visbar Beet Amsterdam
(Dapperstraat 26)

Als je een visliefhebber bent, wordt het tijd om eens een bezoekje te brengen aan Visbar Beet Amsterdam. Daar draait het allemaal om duurzame en betaalbare vis. Het restaurant is gelegen aan de Dapperstraat, waar dagelijks ook de markt is. Persoonlijk vind ik Visbar Beet een echte aanrader! De bediening heeft aandacht voor de gasten en kennis over de producten, je kunt er terecht om lekker te tafelen en voor take- away, de ambiance is bijzonder fijn en ze bieden shared dining gerechten. Kortom, Visbar Beet has it all!

Piet de Leeuw
(Noorderstraat 11)

Een authentiek restaurant waar wij zelf graag naar toe gaan. Als je echt Amsterdam wil ervaren, dan is dit het ultieme restaurant om te gaan dineren! Het eten is wat je van een goed eetcafe kunt verwachten: met kennis, zonder fratsen en ontzettend lekker.


La Storia della Vita
(Weteringschans 171)

Aan het einde van onze straat kunt je heerlijk dineren bij dit restaurant. Een van onze favorieten. Zodra je hier een voet over de drempel zet, zit je direct in Italie. Wat ik fijn vind aan dit restaurant is de service, deze is heel persoonlijk.

Barca
(Marie Heinekenplein 30-31)

Midden op het Heinekenplein kun je heerlijk borrelen en lekkere tapas eten.