Bekijk ons staycation arrangement!
Hotel Asterisk
image

Bekijk ons staycation arrangement!

Klik hier om onze staycation arrangementen te bekijken.

 

Amsterdam is rustiger dan ooit, dus waarom geen vakantie vieren in eigen land? Nu het reizen naar het buitenland er op het moment niet in zit, hebben wij de perfecte "staycation" voor u samengesteld!

 

 

Restaurants

Visbar Beet Amsterdam
(Dapperstraat 26)

Als je een visliefhebber bent, wordt het tijd om eens een bezoekje te brengen aan Visbar Beet Amsterdam. Daar draait het allemaal om duurzame en betaalbare vis. Het restaurant is gelegen aan de Dapperstraat, waar dagelijks ook de markt is. Persoonlijk vind ik Visbar Beet een echte aanrader! De bediening heeft aandacht voor de gasten en kennis over de producten, je kunt er terecht om lekker te tafelen en voor take- away, de ambiance is bijzonder fijn en ze bieden shared dining gerechten. Kortom, Visbar Beet has it all!

Piet de Leeuw
(Noorderstraat 11)

Een authentiek restaurant waar wij zelf graag naar toe gaan. Als je echt Amsterdam wil ervaren, dan is dit het ultieme restaurant om te gaan dineren! Het eten is wat je van een goed eetcafe kunt verwachten: met kennis, zonder fratsen en ontzettend lekker.


La Storia della Vita
(Weteringschans 171)

Aan het einde van onze straat kunt je heerlijk dineren bij dit restaurant. Een van onze favorieten. Zodra je hier een voet over de drempel zet, zit je direct in Italie. Wat ik fijn vind aan dit restaurant is de service, deze is heel persoonlijk.

Barca
(Marie Heinekenplein 30-31)

Midden op het Heinekenplein kun je heerlijk borrelen en lekkere tapas eten.