Komt u met de auto?
Hotel Asterisk
Discount slider image

Komt u met de auto?

Komt u met de auto naar Amsterdam? Wij raden u aan uw auto te parkeren in parkeergarage APCOA Heinekenplein in de eerste van der Helststraat. Voor onze gasten hebben wij uitrijkaarten die korting bieden op de normale prijs. Doordeweeks betaalt u 15 euro per dag en op zaterdag en zondag 20 euro (prijswijzigingen voorbehouden).

 

Coffee

Anne & Max Amsterdam
(Adres: Gerard Douplein 10)

Anne & Max is de ideale plek om achter je laptop te kruipen en even een paar uurtjes te werken. De WiFi verbinding is heel goed. Daarnaast kun je er lekker lunchen en ook leuk: je kunt er borrelen met iets lekkers erbij. Zelf  kom ik er graag voor heerlijke  sapjes of koffie.


De Koffie Salon
(Adres: Utrechtsestraat 130)

De koffie Salon vind ik persoonlijk een heel fijne plek voor een kop koffie met iets lekkers erbij. Bij binnekomst kun je een kop koffie bestellen met iets lekkers erbij en vervolgens een plekje zoeken aan de grote ronde tafel. Boven is er ruimte om te werken achter je laptop.


Two for Joy Amsterdam
(Adres: Frederiksplein 29)

Ik ben gek op leuke koffietentjes! Op loopafstand van ons hotel, in de buurt van de Utrechtsestraat zit een van mijn favoriete koffietentjes: Two for Joy. Vanaf de buitenkant lijkt het niet veel bijzonders, maar eenmaal binnen merk je pas hoe diep het gebouw eigenlijk is en hoeveel leuke hoekjes er zijn om te zitten. Een tip van mij: probeert de taarten! Die zijn er heerlijk!