Komt u met de auto?
Hotel Asterisk
Discount slider image

Komt u met de auto?

Komt u met de auto naar Amsterdam? Wij raden u aan uw auto te parkeren in parkeergarage APCOA Heinekenplein in de eerste van der Helststraat. Voor onze gasten hebben wij uitrijkaarten die korting bieden op de normale prijs. Doordeweeks betaalt u 15 euro per dag en op zaterdag en zondag 20 euro (prijswijzigingen voorbehouden).

 

Transport

Tram 16 naar Weteringcirquit

Hotel Asterisk is snel en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het centraal station is het 10 minuten met tram 16 (halte Weteringcircuit). Klik hier voor een routebeschrijving via google maps.

APCOA parking

Komt u met de auto naar Amsterdam? In onze straat is altijd voldoende parkeergelegenheid. Ook is ons hotel makkelijk en vlot te bereiken vanaf de snelweg. Parkeren in de straat is echter vrij kostbaar, wij geven u dan ook graag de tip om te parkeren in de parkeergarage van Apcoa parking op het Marie Heinekenplein.

Doordeweeks betaalt u 20 euro per dag en op zaterdag en zondag 15 euro. Bij het uitchecken kunt u bij ons aan de receptie een kaart ophalen waarmee  u de korting activeert. Op deze manier staat uw auto veilig  en voor een goede prijs geparkeerd in Amsterdam.