Komt u met de auto?
Hotel Asterisk
Discount slider image

Komt u met de auto?

Komt u met de auto naar Amsterdam? Wij raden u aan uw auto te parkeren in parkeergarage APCOA Heinekenplein in de eerste van der Helststraat. Voor onze gasten hebben wij uitrijkaarten die korting bieden op de normale prijs. Doordeweeks betaalt u 15 euro per dag en op zaterdag en zondag 20 euro (prijswijzigingen voorbehouden).

 

Wat wij u te bieden hebben

Enthousiasme, betrokkenheid en professionaliteit
Hotel Asterisk staat voor gastvrijheid in een ongedwongen familiaire sfeer. We werken met een jong en enthousiast team waarin iedereen zijn best doet om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken. Doordat we zelf in het hotel wonen is de betrokkenheid bij het bedrijf erg groot, en kunnen we ook snel eventuele klachten of kleine reparaties verhelpen. Ieder jaar renoveren we een aantal kamers en daarnaast zijn we nog steeds bezig om onze service uit te breiden. We nemen uw review serieus en verbeteren ons product graag door het opvolgen van uw suggesties. U zult tijdens uw verblijf de gezelligheid en kleinschaligheid van een familiehotel beleven terwijl dit absoluut niet ten koste gaat van de professionaliteit. 

Informatie, tips, tickets
In Amsterdam hoeft u zich niet te vervelen, er is altijd genoeg te beleven. Wij helpen u graag bij het plannen van uw verblijf. Bij het inchecken krijgt u uitgebreide documentatie mee en informatie over openbaar vervoer of wat u maar wilt. Wij zijn officieel wederverkoper van Tiqets.

  • Perfecte locatie
  • Familie bedrijf
  • Professionele bedrijfsvoering
  • Tiqets reseller